Join 34,000+ subscribers and receive articles from our
blog about software quality, testing, QA and security.

Field Project is not a valid ID message in Testrail


#1

Hi,

I am seeing a red/pink ribbon with " Field project is not a valid ID" and when I looked into the logs below is what I see

04:01:17 [UriException] Invalid characters in URI: [/admin/js/application-combined_js?3603]

Details:
File: C:\inetpub\wwwroot\Testrail\sys\core\uri.php
Line: 88
Status Code: 500
Host: ktwigsqe
Uri: /testrail/index.php?/admin/js/application-combined.js?3603 (GET)

Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36
PHP: 5.6.30
Server: Windows NT 6.3 build 9600 (Windows Server 2012 R2 Standard Edition) i586

Trace:
at Uri_core->_parse (uri.php:22)
at Uri_core->init (:)
at call_user_func_array (services.php:90)
at ServicesImpl->_create (services.php:59)
at ServicesImpl->get (services.php:77)
at ServicesImpl->_create (services.php:59)
at ServicesImpl->get (services.php:27)
at Services::get (gizmo.php:72)
at require_once (index.php:106)

How can I fix this?


#2

Hi ,

Thank you for your post. Looking at the error, it appears that your URi is in fact incorrect:

/testrail/index.php?/admin/js/application-combined.js?3603

Is this a TestRail Server instance you are working with?


#3

Hi,

I am connected to testrail server from my laptop
http://ktwigsqe/testrail/index.php?/admin/log

And from below link I am seeing the system logs and it showed the URI that was mentioned (/testrail/index.php?/admin/js/application-combined.js?3603)

Regards,
Nagaraju

[KLA-Tencor Confidential Need-to-Know Only]


#4

Hi there,

Thank you for the response. What are you doing when you see this error? Have you recently migrated your TestRail data to a new server/install of TestRail?


#5

There was some issue with OS updates on Server and IT fixed it.

Thanks for your follow up.

Regards,
Nagaraju

[KLA-Tencor Confidential Need-to-Know Only]


#6

Hi Nagaraju,

Thanks for the update, glad to hear you got it working! Just let us know in case there’s anything else we could assist with.

Regards,
Marco